fashionmonster da görseller ve içerik izinsiz yayınlanamaz...

21 Şubat 2011 Pazartesi

PRADA Minimal-Barok Güneş gözlükleri

S/S 2011 Prada koleksiyonuda Dior kadar benim olmalı dedirtiyor. Üstelik tasarımcıların sanatla iç içe oluşu koleksiyonun tüm detaylarını  resmetmeleri, tam anlamıyla  koleksiyonun ideasını önce kağıda dökmeleri; bu işi sadece para kazanılan bir sektör olmasının dışına çıkartıyor. En keyifli örneklerinden biri prada. Prada'nın nefis illüstrasyonları ve onunla örtüşen dinamik, minimal barok ve caz etkileri taşıyan  slüetleriyle karşımıza çıkan harika bir koleksiyonu var bu sezon. Yaz yaklaşırken kalın çizgili birşeyler almayıda unutmayın. yeşil-siyah 
pembe-turuncu fuşya-mercan eşleşmeleri düz renk yada  desenlirlerle eylenceli birlikteliğini sürdürecek... 












Prada Pekin'de café Sanat Müzesi, Çin Ivo Bisignano, Marcela Gutierrez ve Andrea Tarella tarafından bazı güzel resimler ile yeni Minimal-Barok gözlük koleksiyonu bir kaç gün önce başlattı. Tasarımlar Prada butikler, seçilmiş mağazalar ve ILORI gözlük mağazalarında Şubat ayında başladı.  S / S 2011 ve sınırlı sayıda üretilecek olan kapsül koleksiyonundan ilham alıyor.
500 benzersiz, can alıcı bu gözlüklerden, Prada Nisan ayında Minimal-Barok koleksiyonundan iki model piyasaya sürecek. Buralara uğrarmı bilinmez. Umutla Nişantaşı ve İstinye park Prada nın kapısında bekliyor olacağım. Ben gözlükleri seviyorum! Ve bu gözlükler yıllar sonra çekmecemde var olmalılar ;)

Hiç yorum yok: